Termeni si conditii
Oferte speciale

Termeni si conditii

1. Garantii
Acest website este oferit clientilor / vizitatorilor sai sub forma actuala fara nici un tip de garantii, exprimate sau interpretate. Oferim garantia rambursarii totale a platii in urmatoarele situatii (ce vor fi demonstrate): produse necorespunzatoare calitativ.

2. Produse disponibile
Specificatiile produselor disponibile pe website sunt mentionate in pagina fiecarui produs. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat, firma noastra nu are obligatia de a anunta clientul de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment - firma noastra nu are obligatia de a anunta clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

3. Metode de comanda

3.1. Comenzi telefonice
telefon: 0723382386, 0729699498
program: 09:00 - 19:00

3.2. Comenzi prin e-mail
 

3.3. Comenzi online

4. Metode de plata

4.1.Transfer bancar. Transferul bancar se poate efectua direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Dupa ce efectuezi plata, trimite-ne dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii.

SC Geoland Project S.R.L.
J40/8450/2013, CUI 31968148
IBAN: RO22 BREL 0002 0022 4643 0100
Libra Bank

4.2. Ramburs. Se platesc produsele curierului care livreaza comanda impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii

5. Informatii despre livrare

1. In Bucuresti
Gratuit pentru comenzi peste 100 lei.
12 lei pentru comenzi pana in 99.9 lei.
Livrarea se face la adresa indicata in formularul de comanda in intervalul 09:00 - 20:00.

2. In tara - livrarea se face prin firme de curierat rapid sau prin Posta Romana.
Gratuit pentru comenzi peste 1000 lei.
Pentru comenzi pana in 999.9 lei taxa de curierat este de 17 lei pentru primul kilogram, la care se adauga cate 1 leu pentru fiecare kilogram in plus.
Livrarea se face la adresa indicata in formularul de comanda in intervalul 09:00 - 20:00.

6. Politica de confidentialitate

Acest website este operat de Geoland Project SRL, inscrisa la Registrul Comertului cu: J40/8450/2013.

Numarul de inregistrare al companiei Geoland Project SRL in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal este 29716.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Geoland Project SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe magazinul online, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, reclama, marketing, publicitate, elaborarea de statistici.

Astfel, website-ul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin sistemul de newslettere si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str Lastarului nr 27A, Sector 4, Bucuresti, Romania.