Politica de confidentialitate
Oferte speciale

Politica de confidentialitate

Acest website este operat de Geoland Project SRL, inscrisa la Registrul Comertului cu: J40/8450/2013.

Numarul de inregistrare al companiei Geoland Project SRL in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal este 29716.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Geoland Project SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe magazinul online, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, reclama, marketing, publicitate, elaborarea de statistici.

Astfel, website-ul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin sistemul de newslettere si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str Lastarului nr 27A, Sector 4, Bucuresti, Romania.